Over ons

R2 Constructie Adviesbureau bv is een zelfstandig adviesbureau voor gebouwconstructies met vier vaste medewerkers. Het bureau is gehuisvest aan de Takkebijsters 15e te Breda.

We zijn opgericht in 2005 en onze medewerkers beschikken dan ook over een jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen en uitwerken van gebouwconstructies.

Tezamen met de architect en de overige adviseurs wordt gezocht naar efficiënte en economisch verantwoorde constructieve oplossingen. Hierbij wordt op meer gefocust dan alleen op de draagstructuur van het gebouw. Getracht wordt zo veel mogelijk gebruik te maken van elkaars kennis en expertise om zodanig te komen tot een goed integraal ontwerp.

R2 Constructie Adviesbureau treedt op als coördinerend hoofdconstructeur om de algehele constructieve samenhang tussen de verschillende onderdelen te waarborgen, al dan niet in bouwteam verband.

Er zijn door ons bureau de afgelopen jaren diverse projecten uitgewerkt. Variërend van een renovatie/verbouwing, een uitbreiding tot complete nieuwbouw. De projecten zijn gerealiseerd met diverse bouwpartners en in opdracht van diverse opdrachtgevers.

Takkebijsters-15E-Breda